Inför MFF – Lokomotiv Zagreb

Publicerad 26 juni 2017 i Nyheter

En träningsmatch återstår innan Allsvenskan drar igång igen på lördag med en hemmamatch mot AFC Eskilstuna. Imorgon står Lokomotiv Zagreb för motståndet i en match där Magnus Pehrsson planerar att ge hela truppen speltid.

– Vi kommer att göra många byten och planen är att alla ska spela ungefär en halvlek, säger Magnus Pehrsson.

Kroatiska Lokomotiv Zagreb står för motståndet och Jens Fjellström har studerat gästerna lite extra inför morgondagens träningsmatch.

– Jens Fjellström har sett tre matcher med Lokomotiv Zagreb från vårsäsongen och vi har fått en genomgång nu dagen innan match, säger Magnus Pehrsson.

– Det är ett ganska bra lag som är lite starkare defensivt än offensivt. De är duktiga i sina omställningar och trivs kanske lite mer i att försvara och sedan ställa om. Men de har många spelare som är individuellt skickliga.

Jo Inge Berget och Felipe Carvalho kommer inte att spela på grund av skador. Nyförvärvet Kingsley Sarfo är heller inte med i matchtruppen.

Truppen
Johan Wiland, Fredrik Andersson

Anton Tinnerholm, Andreas Vindheim, Lasse Nielsen, Dennis Hadzikadunic, Franz Brorsson, Rasmus Bengtsson, Behrang Safari, Pa Konate

Magnus Wolff Eikrem, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Oscar Lewicki, Mattias Svanberg, Yoshimar Yotún, Tobias Sana, Samuel Adrian, Pavle Vagic

Markus Rosenberg, Alexander Jeremejerff, Pawel Cibicki, Teddy Bergqvist

Träningsmatch: MFF – Lokomotiv Zagreb
Swedbank Stadion
Tisdag 27/6 19.00

Över 1000 biljetter är sålda till matchen mot Lokomotiv Zagreb. Köp dina biljetter på Ticketmaster.se!

Biljettköp

Matchen sänds också på Sydsvenskan.se och kostar 69 kronor.

huvudpartners

officiella partners