Inför MFF – Lokomotiv Moskva

Publicerad 03 februari 2022 i Herr,Nyheter

MFF matchas mot ryskt motstånd i Marbella. I den första träningsmatchen står Lokomotiv Moskva för motståndet. Milos Milojevic ger oss en lägesrapport inför matchen som du kan se på MFF Play Premium.

Milos Milojevic instruerar under torsdagens förmiddagspass i Marbella.

Matchinformation

Avspark: Fredag 4 februari 16:00
Spelplats: Marbella Football Center
TV-sändning: MFF Play Premium

MILOS MILOJEVIC INFÖR MATCHEN

Första intrycket av lägret
Det är annorlunda jämfört med vad vi är vana vid. Fint väder och fint underlag redan i februari så vi kan inte klaga. Spelarna har haft en och en halv dags ledigt så nu är det dags att ställa om och börja fokusera. Efter ett par tunga pass har vi kört lite taktiska genomgångar.

Motståndaren Lokomotiv Moskva
De har också en ny tränare jämfört med förra året och har fått in en tränare som bygger mycket av sitt spel på snabba omställningar. Jag hoppas att vi går ut och tar kontroll över matchbilden och att vi kan hitta variation i vårt anfallsspel och olika sätt att straffa dem.

Läget i laget
Vi har ett par spelare som inte är tillgängliga för spel imorgon. Niklas Moisander testades positivt för Covid-19 idag så han är isolerad i karantän på hotellet. Eric Larsson åkte inte med oss till Marbella då även han testades positivt innan avresan. Så vi är lite försvagade i backlinjen imorgon men samtidigt har vi många duktiga spelare och alla vill visa att de vill ha en startplats.

Nyförvärvet Matej Chalus
Vår förhoppning är att Matej ansluter till oss imorgon och att han hinner ner för att få ett par minuter. Kanske en halvlek men vi får se om han hinner ner. Han är stark mittback som är bra i duellspelet med en bra passningsfot. Han kommer från ett träningsläger med Liberec så han är redan igång. Jag tror han kommer passa väldigt bra in i den här truppen.

huvudpartners

officiella partners