Inför MFF – Jönköpings Södra IF

Publicerad 10 mars 2017 i Nyheter

Det är dags för ännu en träningsmatch på Malmö IP och det är den sista matchen vi spelar där den här försäsongen. MFF kommer med en bra insats mot Rosenborg BK i ryggen och tränare Magnus Pehrsson hoppas på att få se mer av det goda.

Efter storstilat spel ledde MFF mot de norska mästarna med 1–0 i paus i den senaste träningsmatchen. Laget tvingades till vissa byten och förändringar vilket öppnade upp för Rosenborg BK att fastställa slutresultatet till 1–1. Men Magnus Pehrsson ser gärna en repris på stora delar av matchen på lördag.

– Nu i veckan har vi fokuserat mycket på vad vi gjorde bra mot Rosenborg. Vi vill se ännu mer fina offensiva samarbeten, säger han.

Lördagens match bjuder också på ett roligt återseende när Anders Christiansen, som varit borta från spel sedan i höstas, är tillbaka i matchtruppen.

– Det känns väldigt roligt. Han ska få några minuters spel, säger Magnus Pehrsson.

Tillgängliga spelare:

Johan Wiland, Fredrik Andersson

Anton Tinnerholm, Andreas Vindheim, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Franz Brorsson, Felipe Carvalho, Yoshimar Yotún, Pa Konate, Behrang Safari

Erdal Rakip, Tobias Sana, Anders Christiansen, Magnus Wolff Eikrem, Oscar Lewicki, Mattias Svanberg

Markus Rosenberg, Teddy Bergqvist, Pavle Vagic

Jo Inge Berget och Pawel Cibicki saknas på grund av känningar. Alexander Jeremejeff är sjuk och missar matchen. Erik Andersson och Rasmus Bengtsson återhämtar sig från tidigare skador.

Malmö FF – Jönköpings Södra IF
Lördag 11 mars klockan 15:00
Malmö IP

Inträdet kostar 100 kronor för vuxna och 50 kronor för ungdomar. Biljettluckorna öppnar 13:00. Förköpsbiljetter kan du fixa i MFF Shopen eller hos Ticketmasters biljettombud. Om du köper online måste biljetterna skrivas ut hos ett ombud.

Sugen på mer sport efter matchen? Om du visar upp din matchbiljett på Malmö Arena eller Hertz Kronprinsen får du halva priset på biljetten till lördagskvällens slutspelsmatch mellan Malmö Redhawks och Luleå som spelas 18:00.

huvudpartners

officiella partners