Inför MFF – IF Elfsborg i U21-slutspel

Publicerad 30 augusti 2016 i Nyheter

Tack vare en placering bland de tre bästa lagen i U21 Allsvenskan Södra kvalificerade sig MFF till A-slutspel för U21-lag i höst. MFF lottades in i grupp 1 tillsammans med IF Brommapojkarna, IF Elfsborg och IFK Norrköping FK.

Idag spelar MFF första matchen i slutspelet när IF Elfsborg gästar Hyllie IP, som har varit U21-lagets hemmaplan under ett antal seriematcher och kommer att fortsätta vara det även under slutspelet.

– Jag tycker att vi har blivit bemötta på ett kanonbra sätt och vi har erbjudits perfekt faciliteter och förhållanden. Folket som har varit engagerade har gjort matcherna till någonting bra, där har varit mycket folk och tittat och det har erbjudits försäljning till publiken. Vi är mycket tillfreds med att att fortsätta spela där, säger Olof Persson om samarbetet med Hyllie IK.

Utformningen på U21-slutspelet är ett inledande gruppspel, med fyra lag i två grupper. MFF inleder alltså mot IF Elfsborg idag klockan 16:00, som U21-laget vann över med 3-2 för en knapp månad sedan.

– Vi har en förlust och en vinst mot dem i seriespelet och det är alltid jämna och tuffa matcher mot Elfsborg. Vi vet inte riktigt vad de kommer med för lag, sist hade de ett ganska ungt lag med sig och gången innan var det tvärtom. Jag tycker det ska bli väldigt roligt med det här A-slutspelet eftersom matcherna ligger förhållandevis bra i spelschemat och vi kan matcha de spelarna som vi vill och tycker ska matchas, säger Olof Persson.

Laguppställning
Marko Johansson
Andreas Vindheim, Dennis Hadzikadunic, Noel Hansson, Anton Kralj
Felix Olsson Lundgren, Samuel Adrian, Mattias Svanberg, Tobias Sana
Alexander Jeremejeff, Emin Karaman

Ersättare: Merlin Nuhanovic, Truls Verngren, Max Olsson, Felix Konstandeliasz, Aron Mar Brynjarson, Victor Christiansson

Folksam U21 A-slutspel grupp 1
Malmö FF – IF Elfsborg
Hyllie IP
Tisdagen den 30 augusti klockan 16:00

Fritt inträde.

Kommande matcher i U21-slutspelet
13 september, 17:30: IFK Norrköping FK – Malmö FF
19 september, 15:30: IF Brommapojkarna – Malmö FF
27 september, 16:00: Malmö FF – IFK Norrköping FK
11 oktober, 18:00: IF Elfsborg – Malmö FF
24 oktober, 16:00: Malmö FF – IF Brommapojkarna

huvudpartners

officiella partners