Inför MFF – Hammarby IF

Publicerad 19 oktober 2018 i Nyheter

Viktiga poäng står på spel i toppstriden när MFF tar emot Hammarby IF. Och intresset är stort – i skrivande stund har över 19 500 säkrat biljett.

Malmö FF – Hammarby IF
Lördag 20 oktober 13:00
Stadion
Köp biljett

Malmö FF ligger på fjärde plats i tabellen med fem poäng upp till tvåan Hammarby IF. Det är med andra ord tre viktiga poäng som ligger i potten.

– Vi har allt att vinna. Hammarby sitter i förarsätet men vi kan göra racet öppet igen. Det finns många poäng att spela om och det finns möjligheter att både vinna och tappa poäng. Efter matchen imorgon kommer vi veta mer, säger MFF-tränaren Uwe Rösler.
Förra året slutade Hammarby IF på nionde plats med sammanlagt 38 inspelade poäng. I år är man redan uppe i 50, med fem matcher kvar på schemat.

– De är väldigt offensiva och styrkan sitter i anfallet. Men de spelar annorlunda på konstgräs. Det kommer bli en fantastisk atmosfär och en riktig fotbollsmatch. Det kommer att inspirera och hjälpa oss.

Ett välkommet besked är att MFF får tillbaka Carlos Strandberg. Däremot saknar Franz Brorsson som är avstängd och Andreas Vindheim på grund av känning i baksida lår. Sedan tidigare fattas också Guillermo Molins.

Truppen
1. Walter Viitala
2. Eric Larsson
3. Egzon Binaku
4. Behrang Safari
5. Sören Rieks
6. Oscar Lewicki
7. Fouad Bachirou
8. Arnór Traustason
9. Markus Rosenberg
10. Carlos Strandberg
14. Anders Christiansen
17. Rasmus Bengtsson
18. Romain Gall
20. Bonke Innocent
23. Marcus Antonsson
24. Lasse Nielsen
27. Johan Dahlin
35. Samuel Adrian
38. Laorent Shabani
40. Hugo Andersson

huvudpartners

officiella partners