Inför MFF – Bnei Yehuda Tel Aviv FC

Publicerad 21 augusti 2019 i Nyheter

Ett dubbelmöte med israeliska Bnei Yehuda Tel Aviv FC står mellan oss och ett gruppspel i UEFA Europa League.

Malmö FF – Bnei Yehuda Tel Aviv FC
Torsdag 22 augusti 19:00
Stadion

Köp biljett!

MFF är ett av Europakvalets mest målglada lag på hemmaplan med 13 mål på tre matcher under sommarens kvalspel. Efter att ha slagit ut tre lag på vägen är nu Tel Aviv-klubben Bnei Yehuda sista anhalt innan ett nytt Europeiskt gruppspel och Arnór Traustason tycker att MFF har vad som krävs för att ta sig vidare.

– Vi ska vinna alla matcher på Stadion. Men vi har respekt för våra motståndare, de har tagit sig ända hit så det är två bra lag som kommer att mötas imorgon, säger Arnór Traustason på onsdagens presskonferens.

De israeliska motståndarna slutade på femte plats i den inhemska ligan förra säsongen men tog sig till årets Europakval genom att vinna den Israeliska Cupen. Uwe Rösler förväntar sig en liknande matchbild imorgon som i kvalomgång tre mot HSK Zrinjski.

– Jag tror att matchbilden kommer att vara ungefär samma som mot Zrinjski. De [Bnei Yehuda] är ett defensivt starkt lag som är farliga på kontringar. Vi måste spela med samma intensitet och vara lika organiserade som mot Zrinjski. Då har vi en bra chans, säger Uwe Rösler, som även framhäver vikten av ett bra stöd på läktaren.

– Vår publik har hjälpt oss enormt hittills, de ger oss en extra skjuts.

Tre spelare är inte tillgängliga till matchen mot Bnei Yehuda. Marcus Antonsson, Franz Brorsson och Jo Inge Berget är alla skadade och missar matchen.

Kommer du?

Returmatch mot VfL Wolfsburg torsdag 27 februari. Med ditt stöd på läktaren kan vi nå åttondelsfinal!

huvudpartners

officiella partners