Inför MFF – AC Sparta Prag

Publicerad 05 februari 2020 i Herr,Nyheter

Träningslägret går mot sitt slut men innan hemfärd till Sverige spelar vi träningsmatch mot AC Sparta Prag. Planen är att matchen ska spelas i 3×45 minuter.

Onsdagens träningspass blev det sista på träningslägret i Marbella. Samtliga 28 spelare deltog i passet – Jon Dahl Tomasson förfogar över en skadefri MFF-trupp.

– Vi har haft en bra fysisk planläggning under de här veckorna. Alla är mer eller mindre friska. Det är positivt, säger Tomasson efter onsdagens träning.

I matchen mot FC Krasnodar mönstrades två MFF-elvor. Tomasson planerar att köra ett liknande upplägg i torsdagens match.

– Planen är att spela med två olika lag. Vi har en riktigt bra trupp, och alla spelare jobbar med målsättningen att vinna guld med Malmö FF. Vi kommer att mixa lite och ge så många spelare som möjligt speltid imorgon.

Motståndarna från Tjeckien, AC Sparta Prag, ligger på fjärde plats i den inhemska ligan som för närvarande har vinteruppehåll. I laget finns en MFF-bekant i form av Andreas Vindheim som efter fem framgångsrika år i MFF flyttade till den tjeckiska huvudstaden.

Matchen spelas på Dama de Noche i Marbella med avspark 15:30.

Matchvärd

huvudpartners

officiella partners