Inför matchen mot Rapid Bukarest

Publicerad 31 januari 2011

Imorse verkade det mesta oklart men nu på kvällen är både tid och plats för matchen klar.
Dessutom ser MFF ut att kunna mönstra 16 spelare.

Förkylningar, feber och hosta fortsätter att sätta käppar i hjulet men det går på rätt håll. Yago är tillbaka, Gische kan vi räkna bort, kanske också Halsti och Tobias Malm. Agon är tveksam. man avvaktar i princip ända fram till matchstart och detta gör att ingen trupp kan presenteras. Alla friska nog att spela lär tas ut och man hoppas på en 16-mannatrupp.

Matchen mot Rapid Bukarest spelas enligt det senaste beskedet klockan 15.30 och bara fem minuters väg från hotellet. På den anläggningen där man förövrigt har genomfört sina gympass.

Så här säger Leif Engqvist om motståndet.
-Vi är naturligtvis lite besvikna att vi inte kan vara med och fightas om totalsegern i turneringen men nu ligger fokus på Rapid Bukarest. Det är ett bra lag, man spelade jämnt mot Rosenborg, och det är precis den här typen av lag vi kan råka ut för i kvalomgångarna till Champions League. Vi kommer att fortsätta att träna på att spela ett defensivt försvarsspel en del av matchen precis som mot Spartak Moskva. Det är nyttigt och ingenting man är klar med efter bara en match.

Matchen sänds inte på tv imorgon men man kan följa Max Wimans liverapportering på sydsvenskan.se