Inför matchen mot AIK

Publicerad 01 juli 2012

Sommaruppehållet börjar äntligen närma sig sitt slut och det har åter blivit tid att vandra genom Pildamsparken upp mot Swedbank Stadion. Malmö FF börjar med ett tufft motstånd direkt i form av AIK som ligger på tredjeplats i Allsvenskan.
Det förväntas mycket publik och ett bra tryck inne på Stadion så om du inte har köpt din biljett så se till att göra det.

Rikard Norling inför matchen:

Vi ser fram emot att komma igång igen. EM är en sak, men här i Sverige är Allsvenskan störst och det är nu som fotbollen är som vackrast. Lagen är i bättre fas, planerna är bättre och vädret är bättre. Det är nu som Allsvenskan och Sverige är som bäst.

Vilka blir morgondagens ledord?

Tävling. Vinnariver.

Hur tror du att morgondagens matchbild kommer att se ut?

Jag tror att AIK kommer vara väldigt noga med att inte släppa till någonting. De kommer ha ordning på sin taktik och sina positioner. Vi kommer driva på och oavsett vad som än händer i matchen så kommer vi driva tills matchen är slut. Vi ska göra allt vad vi kan för att vinna matchen.

 

 

Morgondagenstrupp:

Johan Dahlin, Viktor Noring,

Ulrich Vinzents, Jasmin Sudic, Daniel Andersson, Pontus Jansson, Markus Halsti, Ricardinho

Daniel Larsson, Wilton Figueiredo, Jiloan Hamad, Simon Thern, Mathias Ranégie, Miiko Albornoz, Ivo Pekalski, Dardan Rexhepi, Jimmy Durmaz, Alexander Nilsson,

 

Har du inte köpt biljett så kan du göra det här

Malmö FF – AIK
Måndagen 2 juli
19.00
Swedbank Stadion