Inför Malmö FF – New England Revolution

Publicerad 02 februari 2018 i Nyheter

Det är dags för den första av två träningsmatcher som Malmö FF spelar mot amerikanskt motstånd under det pågående träningslägret i Florida. Första laget som kliver upp mot svenska mästarna är New England Revolution.

Efter fyra dagars träning på fina planer på IMG Academy är det nu dags att omsätta allt i praktiken. MFF:s huvudtränare har koll på MLS-motståndet men säger också att det är viktigt att lägga så mycket fokus som möjligt på egna laget.

– Vi gjorde lite research inför FC Flora och har gjort det här också. Vito Stavljanin var och såg deras match som de spelade häromdagen och vi har sett lite hur de agerade förra året. Det har vi med i matchplanen. Men allt fokus är på oss själva, grunderna i vår positionering och hur vi vill röra oss, säger Magnus Pehrsson

I den nästkommande matchen som spelas mot DC United på torsdag kan själva laguppställningen gå mer mot hur det ser ut i en vanlig tävlingsmatch. Men till lördagens match är det redan byten planerade, både i paus och i mitten av den andra halvleken.

– Det kommer att bli många byten imorgon. Det känns viktigt att ge så många som möjligt speltid, eftersom att vi känner att vi kommit långt fram redan.

Malmö FF – New England Revolution
Lördag 3 februari 20:30 (14:30 lokal amerikansk tid)
IMG Field

Streama matchen här: https://www.youtube.com/watch?v=i3B-1txJ1_U

MFF-truppen i Florida
Johan Dahlin
Fredrik Andersson
Mathias Nilsson
Eric Larsson
Egzon Binaku
Behrang Safari
Sören Rieks
Oscar Lewicki
Fouad Bachirou
Arnór Ingvi Traustason (på väg tillbaka från skada men ej matchredo)
Markus Rosenberg
Carlos Strandberg
Alexander Jeremejeff
Rasmus Bengtsson
Bonke Innocent
Lasse Nielsen
Andreas Vindheim
Franz Brorsson
Mattias Svanberg
Pavle Vagic (saknas på grund av stukning i knäet)
Samuel Adrian
Laorent Shabani
Felix Konstandeliasz
Hugo Andersson

huvudpartners

officiella partners