Inför Malmö FF – Halmstads BK

Publicerad 05 mars 2021 i Herr,Nyheter

Efter förluster mot Västerås SK och GAIS väntar den allsvenska nykomlingen Halmstads BK i Svenska Cupens tredje och sista gruppspelsomgång.

Erdal Rakip under matchen mot GAIS i cupens andra gruppspelsomgång.

Om matchen:

Avspark: 13:00
Spelplats: Malmö IP
TV-sändning: (köp matchbiljett eller teckna abonnemanget Mycket Sport via bannerlänken nedan så stöttar du samtidigt MFF ekonomiskt)

Jon Dahl Tomasson om:

Läget i truppen:
Det är fortfarande en del spelare borta. Eric (Larsson) tränade med oss för första gången igår, han är inte tillgänglig. Även Sören (Rieks) behöver mer tid. Samma med Oscar (Lewicki). Jag räknar inte med Bonke (Innocent) heller. Arnór kom tillbaka senast och är redo för spel igen. AC är avstängd efter sin utvisning.

Morgondagens match:
Vi är otroligt besvikna efter våra två förluster i cupen, det är inte acceptabelt. Varken ledarstaben, spelargruppen, klubben eller våra supportar är förstås nöjda med resultaten. Nu är fokus på att göra en bra prestation imorgon och vi ska först och främst vinna matchen. Vilka spelare som startar, det får vi se imorgon.

Nyförvärvet Veljko Birmancevic:
Det är en ung spelare som har visat framfötterna i Serbien. Klubben har följt honom länge och vet han kvaliteter. Han är snabb och bra en mot en. Vi är glada att få in en ny spelare, det är viktigt för dynamiken i omklädningsrummet.

Fler eventuella nyförvärv:
Klubben arbetar ständigt med att förbättra truppen, det är ett pågående arbete som sker året runt. Jag är här för att utveckla fotbollsspelare och vinna matcher.

huvudpartners

officiella partners