Inför Malmö FF – GIF Sundsvall

Publicerad 04 mars 2016 i Nyheter

En kvartsfinal står på spel när MFF tar emot GIF Sundsvall i den sista gruppspelsmatchen.

Med två raka segrar börjar MFF få upp farten i jakten på cuptiteln som ger en plats i kvalet till Europa League i sommar. I den andra halvleken mot Ängelholms FF gjorde Malmö FF fyra mål och spelade det spel som Allan Kuhn vill se.

– Till den här matchen har vi pratat mycket om försvarsspel. Vi vet att det räcker med en poäng för att vi ska gå till kvartsfinal, så vi ska inte bli dumdristiga, säger Allan Kuhn.

Motståndarna GIF Sundsvall ligger på en tredjeplats i gruppen efter 1–0 mot Ängelholms FF och 0–1 mot IK Sirius.

– Jag såg matchen mellan Sirius och Sundsvall. De hade varsin halvlek. Sundsvall har snabbhet på topp och kommer förmodligen spela på kontringar. Vi har stor respekt för motståndarna, säger Allan Kuhn.

Malmö FF går vidare till kvartsfinal vid följande scenarion:

Vinst – vilket också ger oss god chans att bli någon av de fyra bästa gruppettorna. Det ger MFF fördel av hemmaplan i kvartsfinalen.

Oavgjort – oavsett resultatet i den andra gruppspelsmatchen som spelas parallellt.

Förlust – med högst två mål, samtidigt som IK Sirius inte vinner med så stor marginal att de passerar MFF på målskillnad.

Malmö FF – GIF Sundsvall
Lördagen den 5 mars kl 14:00
Malmö IP

Köp biljett på Ticnet (måste hämtas hos Ticnetombud), i MFF Shopen eller hos Ticnetombud. På matchdagen kan du köpa biljett i luckorna på Malmö IP. Inträde 100 kr vuxen och 60 kr ungdom (upp till 20 år).

Om du inte kan vara på plats, vilket det dock krävs en mycket god ursäkt till, visas matchen på Cmore.