Inför Malmö FF – GAIS

Publicerad 15 juli 2012

Imorgon kl 19.00 tar Malmö FF emot GAIS på Swedbank Stadion. Rikard Norling hade följande att säga om matchen

Vad har ni pratat om efter Örebromatchen?
Analysen efter den matchen var lite speciell. Jag har frågat mig sälv ”Vad kan jag göra för att påverka skeendet? Både för min egen del och för laget.” Analysen har varit mer av den karaktären än ”Hur ska vi kunna spela bättre?”.

Vad kom du fram till?
Det handlar om en utveckling för alla individer. Hur man än vänder och vrider på det så är det en möjlighet för alla inblandade som var där i form av lag, ledning och spelare. Det gäller att passa på och hämta den utveckling som fanns att hämta. För om vi inte gör det så är det två bitar i en som inte är positivt.

Wilton är avstängd mot GAIS. Vad innebär det för vårt spel?
Att det är en jättefin möjlighet för andra spelare att ta steget fram och visa hur mycket man vill vara med. Det gäller att inte hålla tillbaka överhuvudtaget. Se till att försätta sig i en god konkurrensesituation inför framtiden.

Vad blir morgondagens ledord?
Full fart!

Precis som Örebro så har GAIS inte tagit så många poäng. Vilken matchbild tror du att vi kommer att få se imorgon?
De har förvisso haft en del skadeproblem men deras spelare är påväg tillbaka. Vi måste ha respekt för dem för det kommer visa sig att de är ett bra lag.

 

  Morgondagenstrupp:

Johan Dahlin, Viktor Noring,

Ulrich Vinzents, Jasmin Sudic, Daniel Andersson, Pontus Jansson, Markus Halsti, Ricardinho

Daniel Larsson, Jiloan Hamad, Simon Thern, Mathias Ranégie, Miiko Albornoz, Ivo Pekalski, Dardan Rexhepi, Jimmy Durmaz, Alexander Nilsson, Erik Friberg, Simon Kroon

Malmö FF – GAIS
Kl 19.00
Swedbank Stadion
Köp dina biljetter antigen i MFF-shoppen eller här