Inför Malmö FF – FC Syrianska

Publicerad 02 november 2013

Imorgon vandrar Malmö FF in till årets sista allsvenska match. Efter vinsten uppe i Borås är det redan klart att Malmö FF är 2013 års allsvenska mästare. Rikard Norling berättar att den senaste veckan har varit fylld med glädje och han ser fram emot att få avsluta med flaggan på topp.

– Den senaste veckan har gett en angenäma känslor. Det har kommit mer och mer efter att tiden har gått. Efter matchen var jag kanske mer nöjd med att vi knöt ihop säcken. Vi har varit i toppen av serien under en längre tid och att det då utmynnat i att det kommer vågor av angenäma känslor av olika slag. I grunden är jag väldigt glad, berättar Rikard Norling

Hur ser ni då på morgondagens match?
– Det kommer vara ett jättevackert tillfälle, där det kommer vara mycket kärlek i luften. Samtidigt vet vi om vårt ansvar att det förväntas en bra prestation av oss. Det blir en ny och spännande utmaning för oss som vi hoppas kunna klara av.

Imorgon kommer även Daniel Andersson att få göra ett inhopp så att Malmöpubliken kan tacka honom för alla hans insatser på planen. Hur har ni tänkt och planerat kring det?
– Man behöver göra det svårare än vad det behöver vara. Alla som vill visa sin uppskattning för allt vad Daniel har gjort för klubben på planen ska få göra det. Han kommer att börja på bänken och sedan bli inbytt i slutet av matchen, Avslutar Norling, som en mästare.

 

Truppen:

Målvakter: Johan Dahlin, Robin Olsen
Försvarare: Pontus Jansson, Filip Helander, Daniel Andersson, Erik Johansson, Miiko Albornoz, Matias Concha, Ricardinho
Mittfältare: Jiloan Hamad, Simon Thern, Emil Forsberg, Markus Halsti, Erik Friberg
Anfallare: Magnus Eriksson, Dardan Rexhepi, Pawel Cibicki, Guillermo Molins.

Malmö FF – FC Syrianska
Swedbank Stadion
Söndag 3/11 klockan 15.00
Det finns fortfarande klubbstolar kvar

Missa inte att det är After Game i Restaurang 1910 efter matchen 

Ladda upp med matchprogrammet Avspark redan idag.