Inför Malmö FF – Dalkurd FF

Publicerad 26 maj 2018 i Nyheter

Malmö FF tar emot allsvenska nykomlingen i vårsäsongens sista match.

Malmö FF – Dalkurd FF
Söndag 27 maj 15:00Stadion
Köp biljett

Efter en intensiv matchperiod under våren har MFF inför söndagens match haft möjlighet att både återhämta sig och genomföra flera träningspass.

– Vi har haft en stigande trend i våra prestationer och fick ett bra resultat med oss senast. Vi har kunnat jobba på bra efter det. Under veckan har vi tränat en del försvarsspel och samlat oss lite djupare där. Sedan har vi tittat på hur vi ska såra dem offensivt. Vi är redo för uppgiften som väntar, säger tillförordnade huvudtränaren Daniel Andersson.

Söndagens motståndare Dalkurd FF gör sin första allsvenska säsong, men har fått en knackig start. Laget parkerar i botten av tabellen med fyra inspelade poäng på tio matcher och i veckan bröt klubben med tränaren Azrudin Valentic. Imorgon står istället sportchefen Adil Kizil vid sidlinjen.

– De kommer med med en ny tränare. Det gör att vi inte riktigt vet hur de kommer att spela, men det viktiga är att vi gör vad vi har kommit överens om. Vi räknar med en tuff match, men går förstås in för att vinna, säger Daniel Andersson.

Truppen
Fredrik Andersson
Mathias Nilsson
Behrang Safari
Isak Ssewankambo
Eric Larsson
Franz Brorsson
Hugo Andersson
Laorent Shabani
Lasse Nielsen
Oscar Lewicki
Samuel Adrian
Bonke Innocent
Sören Rieks
Mattias Svanberg
Felix Konstandeliasz
Alexander Jeremejeff
Markus Rosenberg
Carlos Strandberg

Saknas: Egzon Binaku, Johan Dahlin, Fouad Bachirou, Rasmus Bengtsson, Andreas Vindheim (ej tillgängliga), Arnór Ingvi Traustason (landslagsuppdrag), Pavle Vagic (ej uttagen).

huvudpartners

officiella partners