Inför Malmö FF – Brommapojkarna

Publicerad 21 mars 2014

Svenska cupen rullar vidare och imorgon spelar Malmö FF kvartsfinal mot Brommapojkarna på Swedbank Stadion klockan 15.00.

Med Guillermo Molins avstängd efter sitt röda kort i matchen mot Hammarby IF och Markus Rosenberg ur spel tvingas Åge Hareide tänka om när det gäller lagets anfallsspel.

– Vi kommer att spela att Simon Thern jobbar väldigt tätt med Magnus Eriksson så att det kommer likna de tidigare matcherna där våra yttermittfältare kommer jobba högt upp i banan. Simon Thern är en väldigt offensiv spelare och kommer få ta ett steg högre upp än vad han kanske normalt spelar och vi kommer ha Markus Halsti och Erik Johansson på mer sittande positioner på mittfältet, säger Åge Hareide. 

Brommapojkarna vann grupp 6 på sju poäng där de bland annat bortaslog Åtvidabergs FF.

– Brommapojkarna är ett spelande lag och jag hoppas att de kommer hit med en ambition att spela fin fotboll. Som alla lag har de sina styrkor och sina svagheter men det har vi studerat för att utnyttja på bästa sätt. Det är även bra att vi får ett allsvenskt motstånd vilket ger oss ett bra genrep inför Allsvenskan, berättar Hareide.

 

Förväntad startuppställning:

Olsen
Özen – Jansson – Helander – Albornoz
Kroon – Halsti – Johansson – Forsberg
Eriksson – Thern

Avbytare:

Zlatan Azinovic
Matias Concha
Johan Hammar
Erdal Rakip
Petar Petrovic
Pawel Cibicki
Mirza Halvadzic

Malmö FF – Brommapojkarna
Swedbank Stadion
Lördag 21/3 klockan 15.00

Köp förköp

Matchen spelas inne på Swedbank Stadion där vi kommer att öppna upp ståplats (ingång A) samt den östra långsidans nedre etage (Ingång L). Då vi lämnat Svenska cupens gruppspelsstadie gäller tyvärr inte längre årskorten utan vi uppmanar er istället att köpa förköp. I matchen mot Hammarby IF var det väldigt många som kom minuterna innan match för att köpa biljett vilket bildade långa köer. Biljetter kan ni köpa på ticnet.se 

Självklart kommer vi att hålla våra biljettluckor vid ingång 51 (mot Kulan) öppna.

Pris
100 kr för vuxen
60 kr för ungdom (upp till 20 år)

 

För er som inte kan ta er till matchen så kommer matchen att visas på SVTplay.

* * * * *

Det enklaste sättet för dig att stötta MFF i Allsvenskan är att skaffa årskort. Årskortet gäller på samtliga Allsvenska hemmamatcher och ger dig förtur till biljett i Champions League. Tänk också på att i Europaspelet är antalet ståplatser begränsade till 3000 och vi har redan sålt drygt hälften av dessa som årskort.

Kontakta oss på biljett@mff.se eller kom in i MFF Shopen så hjälper vi dig att hitta din plats på Swedbank Stadion. Tillsammans får vi ett bättre Malmö!