Inför Landskrona BoIS – MFF i Svenska cupen

Publicerad 24 augusti 2016 i Nyheter

MFF går in i Svenska cupen imorgon med ett möte mot Landskrona BoIS. Det blir andra matchen av tre på sex dagar för MFF och den senaste matchen, mot Jönköpings Södra, var Allan Kuhn mycket nöjd med. 

– Jag var särskilt nöjd med vårt aggressiva uttryck, att vi vågade kliva fram i planen. Det såg vi mer av mot Jönköping Södra än vad jag gjort på länge, direkt från start. Det var jag jättenöjd med. 

Imorgon väntar Landskrona BoIS i Svenska cupens andra omgång.

– Vi tar det mycket seriöst, även om vi måste ha i åtanke att vi spelar tre matcher på sex dagar och vi måste vara kloka. Det blir inte samma startelva imorgon som i måndags men vi kommer ha ett mycket slagkraftigt lag, säger Allan Kuhn.

– Vi vet också att det blir Landskronas största och roligaste match för säsongen. De kommer ge allt för att försöka störa oss men vi ska vara fokuserade och koncentrerade. Uppladdningen blir densamma som när vi möter ett Allsvenskt lag, vi har tittat på bilder på Landskronas senaste match och analyserat deras spel. De är ett spelande lag som har gjort bra ifrån sig i Division 1 men det är vi som spelar i Allsvenskan så det ska vara en temposkillnad mellan lagen.

Det blir några förändringar i truppen gentemot matchen i måndags. Yoshimar Yotún är iväg på landslagsuppdrag med Peru och Kári Àrnason är inte helt återställd från den lindriga skada som stoppade honom från spel mot Jönköping. Enock Kofi Adu och Behrang Safari vilas men är tillgängliga till söndagens allsvenska match mot GIF Sundsvall.

Truppen
Johan Wiland, Marko Johansson, Andreas Vindheim, Anton Tinnerholm, Mattias Andersson, Rasmus Bengtsson, Franz Brorsson, Pa Konate, Anders Christiansen, Magnus Wolff Eikrem, Oscar Lewicki, Mattias Svanberg, Tobias Sana, Erdal Rakip, Jo Inge Berget, Alexander Jeremejeff, Markus Rosenberg, Vidar Örn Kjartansson.

Det finns biljetter kvar på bortasektionen på Landskrona IP. Biljetter hittar du härOBS: tänk på att online-försäljningen stängs idag, onsdag, klockan 15:30. Men det går att köpa biljetter på plats i Landskrona.

Mer information för supportrar som ska på matchen finns här.

huvudpartners

officiella partners