Inför: IK Frej – Malmö FF

Publicerad 09 mars 2013

I morgon är det åter dags för match och spel i Svenska cupen. Denna gången möter vi IK Frej i Stockholm. Killarna stack redan till huvudstaden efter dagens träningspass för att passa på att vila upp sig ordentligt inför den viktiga matchen.

Rikard Norling beskriver motståndet så här:
– Frej är ett bra lag som gillar att rulla boll. Vi ska heller inte underskatta dem, de slog ju Sundsvall. Det tyder bara på att det är ett skickligt lag.

Morgondagens match kommer att spelas på Skytteholms IP. En anläggning som använder sig utav konstgräs. Rikard berättade också att A-laget tränat på konstgräs under hela veckan, vilket då förhoppningsvis ska vara en vanesak på matchen.

Filip Helander har fått en belastning på hälsenan och står därför över matchen. Erik Johansson går därför direkt in i startelvan och bildar mittbackspar med Pontus Jansson.

/Wilhelm Nilsson

Truppen:
Johan Dahlin, Robin Olsen,
Pa Konate, Matias Concha, Alexander Blomqvist, Erik Johansson, Pontus Jansson, Ricardinho, Simon Kroon, Jiloan Hamad, Emil Forsberg, Ivo Pekalski, Markus Halsti, Erik Friberg, Amin Nazari, Petter Thelin, Magnus Eriksson, Pawel Cibicki.