Inför GAIS: Nu blir det mer matchlikt!

Publicerad 08 februari 2010

Årets tredje träningsmatch närmar sig och nu börjar också Rolle matcha laget på riktigt.

I de två första träningsmatcherna för året var det många byten och hela truppen luftades. Mot Gais blir det annorlunda.

– De första två matcherna var helt olika till sin karaktär. Då var jag mest intresserad av att se hur mycket som satt sen förra året och låta alla få prova på matchtempot. Nu blir det mer matchlikt och inga förutbestämda byten, säger Roland Nilsson.

I jämförelse med truppen mot Nordsjälland görs det ett par mindre förändringar. Ivo som är sjuk utgår och Rick kommer in. Guillermo Molins missade senaste matchen pga magsjuka och kommer också tillbaka.

Det ger en trupp bestående av:

Målvakter: Johan Dahlin och Dejan Garaca

Backar: Daniel Andersson, Josef Elanga, Marcus Halsti, Filip Stenström, Jasmin Sudic och Ulrich Vinzents

Mittfältare/anfallare: Muamet Asanovski, Jeffrey Aubynn, Jimmy Durmaz, Wilton Figueiredo, Jiloan Hamad, Rick Kruys, Daniel Larsson, Agon Mehmeti, Guillermo Molins, Alexander Nilsson, Edward Ofere och Robert Åhman Persson.

En trupp som är sugna på revansch.

– Vi var väldigt besvikna efter senaste matchen. Nu vill jag att vi visar det vi kan, betonar Roland Nilsson.

Efter en tillfällig utflykt till Danmark är laget tillbaka på Malmö IP.

– Det är en härlig arena att spela den här typen av träningsmatcher på. Det är bättre både för publiken och för oss, än när man bara spelar på en vanlig träningsplan. Förra veckan var det för halt, men Malmö Fritids har gjort ett bra jobb. Det är här vi helst spelar våra matcher, berättar Roland Nilsson.

Matchen spelas tisdag (9/2) kl 19.00. Inträdet är 60 kr för vuxna och 20 kr för ungdom (under 16 år). Precis som förra gången skänker Malmö FF 10 kr per åskådare till insamlingen för Haitis nödställda.

Välkommen på match!