Inför FC Höllviken – MFF: Janssons sista match

Publicerad 17 juni 2014

Spelarna är tillbaka efter sommarledigheten och imorgon väntar FC Höllviken i en träningsmatch nere på Höllvikens IP. En match som blir Pontus Janssons sista i MFF tröjan innan han lämnar för FC Torino.

– Själva matchen imorgon är egentligen som vilken träningsmatch som helst, det är mer att jag just nu har min sista dagar i MFF och tillsammans med killarna i laget som känns lite speciellt. Men jag kommer att återvända till MFF en vacker dag, berättar Pontus Jansson.

Jansson spelar imorgon sin sista match innan han lämnar för Italien och Åge Hareide planerar att spela Pontus i den andra halvleken. Efter matchen har Jansson några få träningar med laget innan de åker till träningsmatchen i Belgrad samtidigt som han flyger söderut till FC Torino.

– När jag väl spelar imorgon kommer jag vara så inne i matchen att jag inte kommer tänka att det är min sista. Det är som sagt de sista träningarna med laget som kommer kännas och som jag försöker njuta av.

Åge Hareide tycker att laget ser bra ut efter sommaruppehållet.

– Killarna ser pigga och glada ut. De har mått bra av semester så att de har kunnat vila upp sig och ladda energi. Matchen för oss imorgon handlar om att komma igång efter semester och vi kommer använda alla spelare som är tillgängliga och de ska förhoppningsvis få spela 45 minuter var, berättar Åge Hareide och fortsätter

– Det är även roligt att komma utanför Malmö och få visa upp oss.

 

 

Pontus Jansson kommer att avtackas för sin tid i MFF efter matchen.

 

Parkering

Om du kommer ifrån Malmö har FC Höllviken markerat upp parkeringsplatser vid Sandeplanskolan.

 

FC Höllviken – Malmö FF
Höllvikens IP klockan 19.00

Biljetter till matchen säljs inte länge i MFF Shopen utan finns på plats på Höllvikens IP.