Inför Falkenbergs FF – MFF

Publicerad 08 augusti 2020 i Herr,Nyheter

MFF jagar sjunde raka allsvenska segern i Falkenberg under söndagen.

Efter tretton spelade omgångar toppar vi den allsvenska tabellen före IFK Norrköping efter en stark segersvit sedan i mitten av juli. Sex raka segrar och nitton mål framåt är facit sedan bortamatchen mot Östersunds FK den 16 juli.

– Vi vill gärna bygga vidare på sviten som vi har byggt upp nu under de senaste sex matcherna i Allsvenskan. Dessutom har vi gjort nitton mål under den här perioden, det är mer än tre mål i snitt per match, det ska vi bygga vidare på, säger Jon Dahl Tomasson efter lördagens träningspass.

– Det handlar om att hela tiden bli bättre och sträva efter att prestera 100 procent i varje match.

Motståndarna Falkenbergs FF ligger på trettonde plats i tabellen och de fem senaste matcherna har laget spelat fyra oavgjorda och vunnit en. MFF:s huvudtränare menar att Falkenberg har visat upp defensiv styrka inför söndagens match.

– De har gjort det bra de senaste matcherna. Jag tycker att de har bra organisation och jobbar hårt i defensiven. Men vi har mest fokus på vårt eget spel. Vi har alltid respekt för våra motståndarna men vi håller fokus på vår egen prestation.

– Det blir vår uppgift att hitta de rätta positionerna och inte spela för mycket i sidled. Sen när vi tappar bollen måste vi reagera snabbt och vinna tillbaka bollen, säger Tomasson.

Matchen visas på Dplay med avspark 14:30.

huvudpartners

officiella partners