Inför den tidiga seriefinalen mot IS Halmia

Publicerad 05 maj 2023 i Dam,Nyheter

Med fyra raka segrar i bagaget laddar MFF upp för ett tidigt toppmöte mot IS Halmia, det enda laget som tillsammans med himmelsblått är obesegrade i division 1 så här långt. Maxim Khalil vill se ett lag som vågar släppa loss.

IS Halmia ­– Malmö FF

Avspark: Lördag 6 maj 15:00
Plats: Halmstad Arena

Biljett köps i entrén. Inträde, 100 kronor. Ungdom t.om. 16 år ­– fritt inträde.

Maxim Khalil om


En tidig seriefinal
Det blir det definitivt. Det känns roligt att få en sådan här match så tidigt och jag tror den kommer lägligt för oss. Vi behöver den här typen av matcher där det står mycket på spel. Det utvecklar oss och kommer ge oss mycket även på sikt. Jag är övertygad om att det kommer bjudas på fartfylld fotboll mellan två fysiskt starka och individuellt skickliga lag.

Motståndaren IS Halmia
De har ett tydligt arbetssätt som de implementerat under ett par år. Halmia spelar med en tydlig identitet och har inför den här säsongen spetsat till laget med ett par spelare med spetskvaliteter. De är jämna och stabila och har fått resultaten med sig så här i säsongsinledningen så det är ett lag med självförtroende vi möter.

Skadeläget som ljusnar

Vi har haft otur med skadekänningar och sjukdomar under försäsongen och så här under säsongsinledningen. Sjukdomar kan vi inte göra så mycket åt, det kommer alltid att komma men skadeläget ljusnar och vi har spelare tillbaka och redo för spel. Tilde (Wahlgren) och Saga (Fredriksson) är däremot inte aktuella för spel.

huvudpartners

officiella partners