Inför den allsvenska premiären

Publicerad 02 april 2022 i Herr,Nyheter

Milos Milojevic inför den allsvenska premiären borta mot Kalmar FF på söndag.

Veljko Birmancevic

Kalmar FF – Malmö FF
Söndag 3 april 17:30
Guldfågeln Arena
Biljetter till matchen hittar du här

Milos Milojevic om

Skadan på Niklas Moisander:
Det finns alltid delar vi inte kan kontrollera och det som hände med Moisander var inget vi kunde påverka eller göra bättre. Duellspel och kontakt är inget vi kan stoppa. Vi har tre andra bra mittbackar i Lasse, Matej och Dennis så någon av dem tar Niklas plats och spelar.

Sergio Peña:
Han är tillbaka efter landslagsuppehållet, men inte redo för imorgon. Det är för mycket risk och vi vill inte riskera att han skadar sig. Han är lite trött i benen och jag tror han är redo för nästa omgång. Vi måste respektera hans landslagsmatcher och han är stolt över att spela för sitt land.

Adi Nalic:
Adi hade ett bra landslagsuppehåll och fick cirka 70 minuter i benen i Bosniens senaste match. Det är bra efter en period där han inte spelat. Han ser bra ut på träningen och vi får se imorgon.

Martin Olsson:
Han är hundra procent redo för match.

Lewicki och Toivonen:
De är redo. Ola är mest redo och har tränat med laget. Jag hoppas att de så snabbt som möjligt är redo för match. Samtidigt kan jag bara ha 18 spelare i truppen, det är ett lyxproblem.

Kalmar FF:
Ett bra lag med en jättebra tränare. Han gjorde ett bra jobb förra året och är trygg i sitt spelsystem. Jag ser att de vill utveckla spelet bakom motståndarnas backlinje och inte bara spela sig igenom. De har svagheter som alla andra lag och spelar vi med vår intensitet och våra styrkor ska vi vinna matchen. Vi måste behålla fokus och den intensitet som vi visar på träning.

Matchvärd

huvudpartners

officiella partners