Inför bortamatchen mot Mariebo IK

Publicerad 21 april 2023 i Dam,Nyheter

På söndag åker Malmö FF till Jönköping för att möta Mariebo IK i den tredje omgången av division 1. Här kan du läsa huvudtränare Maxim Khalils tankar inför matchen.

Huvudtränare Maxim Khalil och assisterande tränare Fredrik Jahnfors.

Mariebo IK – malmö ff

Avspark: Söndag 23 april 15:00
Plats: Stadsparksvallen, Jönköping
Biljetter: Biljetter köps vid entrén. 100 kr för vuxen till och med 19, 50 kronor för ungdom 16-18 samt pensionärer. Personer under 16 går in gratis.
Publikinfo: Entrén öppnar 60 minuter innan match. Det finns goda parkeringsmöjligheter vid arenan. Kiosken kommer att vara öppen.

För dig som inte har möjlighet att stötta laget på plats kommer Sydsvenskan att sända matchen här.

Maxim Khalil om..

Att bygga vidare på prestationen mot Örgryte..
– Vi hade en riktigt bra prestation senast, framförallt i första halvlek såg vi väldigt mycket av det sättet vi vill spela fotboll på. Vi fick också utdelning direkt, det tog inte ens en minut innan vi tog ledningen i matchen. Vi ska försöka bibehålla det spelet och ta med oss den prestationen in i matchen mot Mariebo och såklart gå för tre poäng.

Motståndet..
– Jag har sett deras matcher och följt deras resultat i princip hela försäsongen. Det är ett stabilt lag. De har inte släppt in mer än två mål per match och är rätt tydliga i deras offensiva och defensiva spel, de jobbar med tydliga triggers. Men vi har jobbat hårt den här veckan och förberett spelarna på hur vi ska kunna straffa Mariebo.

Truppläget..
– Det ser okej ut. Saga (Fredriksson) saknas fortfarande men är påväg tillbaka, hon har börjat jogga lite nu. Beatrice (Närhi) har kört fullt på träningen så jag hoppas att ha med henne i en matchtrupp. Cornelia (Lindgren) har fått ett litet bakslag i hälen. Sedan har Elin (Björklund) varit lite sjuk i veckan och det finns fortfarande något frågetecken på lite enskilda spelare men annars ser det okej ut.

huvudpartners

officiella partners