Inför årets sista match

Publicerad 05 december 2020 i Herr,Nyheter

Hemmamatchen mot Östersunds FK är det enda som återstår av säsongen 2020. Jon Dahl Tomasson vill inget hellre än att avsluta året med en seger.

– Jag måste säga att spelarna, staben och hela klubben har gjort det väldigt bra under det här märkliga året, säger Jon Dahl Tomasson efter lördagens träning.

– Nu vill vi naturligtvis avsluta säsongen på ett bra sätt, efter att ha vunnit guld för första gången på ett par år. Det är viktigt att ge supportrarna ett sista gott intryck för året.

Trots att serien redan är avgjord blir söndagens match lite extra speciell. Behrang Safari avslutar en 18 år lång karriär och kommer, precis som han önskade, att få lyfta Lennart Johanssons pokal efter matchen.

– Vi vill även hylla Safari när han spelar sin sista match i karriären. Han har själv fått välja om han ska starta eller bli inbytt i matchen, säger Tomasson.

Hela truppen är frisk och precis som i de två senaste matcherna lär det bli några förändringar i startelvan, meddelar Tomasson.

– Jag tror att vi gjorde fyra ändringar i startelvan från matchen mot Hammarby till Varberg. De kommer bli några ändringar imorgon också. Isaac, till exempel, är helt frisk och kommer att spela från start.

Efter matchen kommer spelarna gå på julledighet och är tillbaka i träning den 13 januari nästa år.

Matchen mot Östersunds FK har avspark 14:30. Se matchen på Dplay och missa inte guldstudion på MFF Play före och efter matchen!

Matchvärd

huvudpartners

officiella partners