Igor Sypniewski klar för Malmö FF!

Publicerad 27 oktober 2003

Följande pressmeddelande har precis skickats ut till media.

Malmö den 27 oktober 2003

PRESSMEDDELANDE

Igor Sypniewski klar för Malmö FF!

Idag föll de sista pusselbitarna på plats vilket innebär att Igor Sypniewski nästa säsong representerar Malmö FF. Den 28-årige polske anfallaren har skrivit på ett 3-årskontrakt och gör sitt första träningspass med sin nya klubb när nästa års försäsongsträning drar igång.

Igor Sypniewski kommer närmast från HBK där tränaren Jonas Thern har beskrivit honom som; ”en gudabenådad fotbollsspelare av internationellt snitt och som med lite flyt även kan bli allsvensk skyttekung. Han har ett skott med båda fötterna och livsfarlig när han kommer rättvänd”.

Igor Sypniewski:
”Jag är stolt över att få representera Malmö FF, en av Sveriges främsta fotbollsföreningar. Fotboll är mitt yrke och min uppgift är att göra mål. Men det viktigaste är att det går bra för hela laget.”

Bengt Madsen:
”Malmö FF har under de senaste två åren åter etablerat sig som allsvensk toppklubb. Igor innehar kvalitéer som gör att vi hoppas kunna ta ytterligare steg framåt och vi välkomnar honom till föreningen.”

Hasse Borg:
”Igor Sypniewski är en målskytt av rang med internationell erfarenhet. Att vi i konkurrens med många klubbar, även en del utländska, lyckades knyta Igor till oss är vi mycket glada för. Det visar att Malmö FF är en attraktiv klubb att spela i.”


”Igor är en av allsvenskans giftigaste anfallsspelare. När han är i form visar han internationella kvalitéer. Ett anfallspar med exempelvis Niklas Skoog och Igor Sypniewski känns väldigt intressant.”

Med himmelsblå hälsning

Malmö Fotbollförening