Idag, tisdag, auktionerar vi ut en VIP-loge till MFF – Real Madrid

Publicerad 25 september 2015 i Nyheter

Inför matchen mot Real Madrid auktionerar MFF ut en VIP loge till förmån för UNICEFs insamling för barn på flykt. Auktionen kommer att hållas här på MFF.se under tisdagen den 29 september och pågår fram till klockan 17.00. På förstasidan av MFF.se kan ni se en budbarometer där vi presenterar det högsta budet för stunden.

** Auktionen är avslutad. Högsta budet blev 80 000 kronor **

– Vi hoppas på en rekorddyr loge och att alla vill vara med och att trissa upp priset. Sedan lång tid tillbaka har alla våra loger varit bokade utom en som vi valde att spara när vi såg möjligheten att bidra till UNICEF:s insamling. Det är ett enkelt sätt för oss att ge tillbaka till samhället, säger Niclas Carlnén, VD på MFF.

Insamlingen är en del av MFF:s samhällsengagerade insatser. MFF arbetar löpande med insatser som Fotboll mot rasism, fotboll för ensamkommande flyktingbarn och ungdomar samt Karriärakademin för unga.    

Logen som auktioneras ut ligger centralt på den östra långsidan och den rymmer 12 personer där samtliga har matplats inne i logen och vadderade stolar precis utanför ute på läktaren.

Ni kommer att serveras förrätt, huvudrätt och efterrätt samt dryck.

Auktionen startade 9.00 idag, tisdag 29/9, och pågår fram till klockan 17.00 och ni kommer kunna följa budgivningen via budbarometer på förstasidan av MFF.se.

I fredags gav vi er möjlighet att skicka in era bud fram till auktionsstarten. Det högsta budet som vi fick in låg på 40 000 kronor, vilket även blir det budet som startar auktionen.

För att slå det högsta budet (notera vilket det är i budbarometern) mailar ni in ert bud till tillsammans@mff.se 

Om ni mailar in ett högre bud kommer vi att meddela er vid mail.

huvudpartners

officiella partners