Idag släpps biljetterna till Barcamatchen

Publicerad 10 augusti 2010

I helgen blev Malmö FF:s U17-lag nordiska mästare genom att slå Rosenborg med 2-1 . Den 26 augusti kommer FC Barcelonas U-17-lag på besök i en stor manifestation mot rasism. Man väntar en publik på över 10 000 åskådare och idag klockan 10.00 släpps biljetterna.

Matchen föregås av en stor workshop som under dagen engagerar fotbollsklubbar i hela Malmö med omnejd. Klubbarna som är med i workshopen kommer också att närvara i ett stort antal på matchen och hela undre etage, 8000 sittplatser, är reserverade för spelare och ledare från dessa klubbar.

Onsdag klockan 10.00 släpper vi sittplatsbiljetter på övre etage på www.ticnet.se och i MFF Shopen. Dessa kostar 50 kronor styck inklusive serviceavgift.

Vill du hellre stå på ståplats så är dessa biljetter gratis men de måste hämtas i MFF Shopen. Max fyra ståplatsbiljetter per person får hämtas ut. Matchdagen kan du köpa/hämta biljetter fram till tre timmar innan avspark. Därefter hänvisas man till ordinarie biljettluckor.

Välkomna att se toppfotboll med unga fotbollsspelare som du inom snar framtid kommer att se i Allsvenskan, La Liga och Svenska- och Spanska landslagen.

Malmö FF:s årskort gäller inte som entré på den här matchen.