Idag är sista dagen för årskortsinnehavare att köpa CL-paket

Publicerad 07 september 2015 i Nyheter

Idag, tisdag, är sista dagen för våra årskortsinnehavare att köpa sina biljettpaket till Champions Leauge.

Vi kommer att sälja alla tre matcherna som paket. Ett paket = en biljett till varje hemmamatch.

Priset för ett paket kommer ungefär att motsvara tre stycken kategori 3 matcher.

Långsida mitt: 1890 kr

Långsida: 1575 kr
Långsida ytter: 1245 kr
Kortsida/sjungande sitt: 1020 kr
Ståplats/rullstol vuxen: 750 kr
Ståplats/rullstol ungdom: 510 kr
Norra blå: 360 kr

Anledningen till att vi säljer biljetterna i paket är på grund av att vi upplever intresset som väldigt stort hos våra supportrar och vill därför göra det lätt för våra årskortsinnehavare, medlemmar och innehavare av kortet ”Ståplats Allsvenskan”. Om det är så att du köper ett paket men inte kan gå någon av matchen är du mer än välkommen att bjuda en vän eller sälja biljetten till inköpspris. Biljetter som säljs för ett högre pris på Blocket.se eller liknande sidor kommer att makuleras.

Då vi nu gått in i gruppspelet innebär det att fler personer och partners knutna till turneringen har rätt till biljetter. Dessutom kommer TV-produktionerna att bli större och därför kräva mer utrymme inne på våra läktare.

Paketköp för våra årskortsinnehavare

Försäljningen för årskortsinnehavare kommer att vara måndag 7/9 – tisdag 8/9.

Alla årskortsinnehavare är garanterade ett paket om köpet genomförs inom försäljningsperioden.

Våra årskortsinnehavare kommer att vara först ut med att få möjlighet till förköp. Vi kan inte garantera att du kommer få möjlighet att köpa samma plats som du har i Allsvenskan. Om det är så att vi inte kan erbjuda dig din allsvenska plats kommer vi att erbjuda en närliggande.

Årskortet kommer inte att laddas, utan alla måste ha biljetter.

Paketen kommer att gå att köpa via:

Via våra biljettluckor vid ingång 51 på Swedbank Stadion som kommer att vara öppna 12.00-20.00 under försäljningsperioden eller på ticnetombudet på Malmö Arena 13.00-17.00. 
Notera att inga andra Ticnet-ombud i hela Sverige kommer att sälja biljetter. Anledningen till detta är för att Champions Leagues sponsorer måste vara förtryckta på biljetterna och denna typen av biljetter endast finns på Swedbank Stadion och Malmö Arena.

MFF Shopen kommer inte att sälja några paket.

Genom att ringa Ticnets callcenter på 0771-70 70 70. Kundnummer – som du finner på baksidan av ditt årskort – måste uppges. 
Ticnets callcenter är öppet 12.00-17.00. Om ni köper era paket via Ticnets callcenter skriva ni själva ut era biljetter på helt vanliga papper (Champions Leagues sponsorer kommer att finnas med i biljettdesignen som ni skriver ut).

Ticketmaster där ni loggar in med ert MFF-konto och själva skriver ut era Ticketfast biljetter på helt vanligt papper (Champions Leagues sponsorer kommer att finnas med i biljettdesignen som ni skriver ut).
Tänk på att: när ni loggat in på Ticketmaster och genomfört ert köp så ligger biljetterna på ert konto först efter att ni loggat ut och sedan loggat in igen.

Vi rekommenderar er att genomföra ert köpa via länken. Då det endast är Swedbank Stadion och Malmö Arena som säljer paket är det stor risk för långa köer.

huvudpartners

officiella partners