Hyllningar i Restaurang 1910 igår

Publicerad 12 april 2016 i Nyheter

Ett välbesökt Restaurang 1910 fick lyssna på nuvarande tränares analyser innan matchen mot GIF Sundsvall – och tacka av en före detta.

Åge Hareide har gjort många framträdanden framför klubbstolsinnehavarna i Restaurang 1910. Innan måndagens match gjorde han ett återbesök i samband med avtackningen i halvtidsvilan.

– Precis som på innerplan så tackade vi av honom. Vi gjorde en kort tillbakablick på två fantastiska år. Han berättade att han kommer att sakna att möta supportrarna och att träffa alla i Restaurang 1910. Det var trevligt att vi fick säga tack, säger Magnus Svensson, försäljningschef MFF.

På scen fanns som brukligt även de två lagens tränare som berättade om tankarna inför matchen. Anders Lindsten från matchvärden Länsförsäkringar Skåne berättade också om företagets arbete kring att skapa nya mötesplatser i Malmö och deras stöd till MFF:s samhällsengagemang.

Nästa hemmamatch är mot Djurgårdens IF den 24 april klockan 15:00. Magnus Svensson ser redan fram emot den.

– Vi och Djurgården har följt varandra sedan tiden i Superettan. Det har blivit en stormatch och något som alltid brukar bli speciellt.

Köp klubbstol här

huvudpartners

officiella partners