Högtidlighållande av MFF:s årsdag – bussresan inställd

Publicerad 18 februari 2013

Som vi tidigare berättat kommer vi att högtidlighålla MFF:s årsdag på söndag den 24 februari, men tyvärr var intresset för en gemensam bussfärd till Farum i Danmark för att se matchen FC Nordsjälland – Malmö FF för litet och vi måste dessvärre ställa in bussresan.

För er som har köpt biljett (12 st.) får ni så klart era pengar tillbaka. Vänligen besök MFF Shopen eller för dig som köpt den via Ticnet maila biljett@mff.se.

***

På söndag den 24 februari fyller Malmö FF 103 år och klockan 11:00 kommer hedersordförande och tillika FV-brodern Bengt Madsen att hålla ett hyllningstal till vår förening på den plats där Malmö FF bildades (vid parkeringsplatsen bakom Malmö IP). Därefter kommer Fotbollföreningens vänners (FV*) ordensmästare, Jan-Anders Hybelius, att dela ut det av FV nyinstiftade priset ”Andreas Nilssons minnespris”. Priset skall tilldelas en person som genom sin hängivenhet till Malmö FF:s värderingar med ett positivt uttrycksätt och med stor karaktärsfasthet alltid haft som ledstjärna att arbeta för klubben MFF:s bästa.

Välkomna!

* Fotbollföreningens vänner (FV) stiftades den 11 november 1933 med Eric Persson som en av initiativtagarna. För mer info om FV, vänligen klicka här.