Högtidlighållande av MFF:s årsdag

Publicerad 05 februari 2013

Den 24 februari fyller Malmö FF 103 år och för att högtidlighålla denna dag håller hedersordförande och tillika FV-brodern Bengt Madsen ett hyllningstal på den plats där MFF bildades, FV delar ut Andreas Nilssons minnespris och Malmö FF arrangerar en bussresa för medlemmar till träningsmatchen mot FC Nordsjälland.

Det har sedan ett par år tillbaka blivit tradition att vi högtidlighåller vår årsdag. Dagen – den 24 februari – börjar klockan 11:00 med att Bengt Madsen håller ett hyllningstal till vår förening på den plats där Malmö FF bildades (vid parkeringsplatsen bakom Malmö IP). Därefter kommer Fotbollföreningens vänners (FV*) ordensmästare, Jan-Anders Hybelius, att dela ut det av FV nyinstiftade priset ”Andreas Nilssons minnespris”. Priset skall tilldelas en person som genom sin hängivenhet till Malmö FF:s värderingar med ett positivt uttrycksätt och med stor karaktärsfasthet alltid haft som ledstjärna att arbeta för klubben MFF:s bästa.

Efter vårt högtidlighållande kan du som medlem åka med buss till Farum i Danmark för att se matchen FC Nordsjälland – Malmö FF.

Pris för bussresa: 195 kr i MFF Shopen och 215 kr på Ticnet (20 kr i serviceavgift).

Du uppvisar din bussbiljett tillsammans med medlemskort för 2013 när du går på bussen (medlemskorten kommer att skickas ut i god tid före den 24 februari). Bussbiljetterna säljs t.o.m. måndagen den 18 februari**

Det är gratis inträde till matchen för alla.

Årsdagen i sin helhet

11:00 Bengt Madsen håller tal
11:05 FV delar ut ”Andreas Nilssons minnespris”
11:15 Buss till Farum avgår från parkeringsplatsen bakom Malmö IP
12:30 Beräknad ankomst i Farum
13:00 FC Nordsjälland – MFF
15:00 Bussresa till Malmö
16:15 Beräknad ankomst till parkeringsplatsen vid Malmö IP

Frågor? Vänligen maila peter.ahlander@mff.se

* Fotbollföreningens vänner (FV) stiftades den 11 november 1933 med Eric Persson som en av initiativtagarna. För mer info om FV, vänligen klicka här. 

**Om färre än 40 bussbiljetter säljs måste dessvärre resan ställas in men självklart får du i så fall pengarna tillbaka.