Högsta årskortssiffran – försäljningen fortsätter!

Publicerad 04 april 2016 i Nyheter

Årets årskortsförsäljning är med sina 11 756 sålda kort den högsta noteringen någonsin på Swedbank Stadion. Då intresset för årskort är fortsatt stort kommer vi fortsätta försäljningen med start idag, måndagen den fjärde april, klockan 10.00.

Onsdagen den 30:e mars var den sista dagen att köpa årskort som inkluderade säsongens samtliga matcher. Därefter stoppade vi årskortsförsäljningen för att kunna släppa upp de platser som var blockerade för potentiella årskortsköpare för att göra om dem till lösbiljetter för MFF – IFK Norrköping.

Intresset för årskort är fortsatt stort och därför kommer vi att fortsätta försäljningen med start idag, måndag, klockan 10.00.

Vid köp innan fredagen den åttonde april kommer vi hinna trycka era kort så att de är klara till hemmamatchen mot GIF Sundsvall den elfte april.

Om ni köper årskort på fredag eller under helgen kommer vi ge er en lösbiljett till matchen mot Sundsvall i väntan på att vi tryckt ert kort.

Priserna på årskorten är desamma som tidigare och precis som tidigare kan ni välja att betala det direkt eller att delbetala,

Köp ÅRSKORT

Ståplats Allsvenskan

Det finns fortfarande årskort kvar till ståplats men de är det vi kallar ”Ståplats Allsvenskan” som ger dig samma förmåner som en vanligt årskort till den norra ståplatsläktaren och det ger dig även förtur till ett eventuellt kval till Europa League i sommar. Det är dock inte säkert att du kommer få möjlighet att få förtur till just den norra läktaren, utan det kan bli till någon annan sektion på Swedbank Stadion.

Vid en vinst i Svenska cupen kommer vi att kvala till Europa League i sommar, en turnering som arrangeras av UEFA och som endast tillåter sittplatssektioner. Vid ett eventuellt kval till Europa League måste det därmed monteras upp stolar på den norra läktaren för att göra den tillgänglig. En montering som gör att läktarens kapacitet begränsas till 3000 platser.

Vi har redan sålt 3000 årskort till den norra läktaren och det är först och främst de som har förtur till den norra läktaren vid ett eventuellt kval. Om det blir platser över kommer dessa gå till innehavarna av ”Ståplats Allsvenskan”.

Om det inte blir några platser över kommer alla innehavare av ”Ståplats Allsvenskan” erbjudas möjlighet för förtur till en annan sektion på Swedbank Stadion.

Köp ÅRSKORT

huvudpartners

officiella partners