Hoff Persson inför Trelleborgs FF

Publicerad 22 mars 2024 i Dam,Nyheter

Nathalie Hoff Persson har spelat frekvent på högerbacksplatsen under försäsongen. När MFF nu ställs mot Trelleborgs FF i en träningsmatch är hon tydlig med vad hon vill se av laget.

Matchinformation

Trelleborgs FF – Malmö FF
Lördag 23 mars 15:00
Vångavallen, plan D

Entré: 50 kronor. Endast betalning med swish eller kort.

Nathalie Hoff Persson om:

…vad som sticker ut med första tiden i MFF:
– Det är förutsättningarna som vi har, som jag inte haft tidigare även om jag spelat i Damallsvenskan. Det är bland annat tiden vi får här och hjälpen. Det är allt från fysioterapeuterna till maten och tränarstaben. Egentligen är nästan allt bättre.

…sin egen prestation under försäsongen:
– Helt okej, det går lite i samma takt som laget i helhet. Det är mycket nytt, även om det är samma position för mig, så är det många nya tankar och nya spelare. Men jag har börjat hitta formen här på slutet tycker jag. 

…lördagens match mot Trelleborgs FF:
– Det är en intressant match. Jag hoppas, och tror, att vi kan matcha dem. Jag vill att vi får mer utdelning i den offensiva tredjedelen, det har vi också jobbat mycket med den senaste tiden.  

Hör mer om Hoff Perssons första tid i Malmö FF:

huvudpartners

officiella partners