Hjälp Malmö FF att höja publiksnittet ytterligare!

Publicerad 01 juli 2002

Malmö FF har ett hemmasnitt på över 10 400 personer på de inledande tre allsvenska matcherna. Nu återstår tio hemmamatcher inklusive två Skånederbyn samt motståndare som AIK, IFK Göteborg och Svenska mästarna Hammarby IF. Hjälp oss höja publikantalet på de tre inledande matcherna i allsvenskan så bjuder vi på inträdet i kvartsfinalen i Svenska Cupen mot Örebro!

Juli månad kan bli avgörande för Malmö FF:s fortsatta kamp i toppen på allsvenskan. Hjälp oss genom att gå på matcherna och stötta samt se till att så många andra som möjligt gör detsamma.

Vi har plockat fram över 1000 bildekaler sk. streamers med en uppmaning att gå och se de tre inledande matcherna mot HBK, ÖSK och GIF Sundsvall. En del av dessa har delats ut till budbilar, taxi och Nätverksföretagens representanter. Kvar finns nu ett par hundra dekaler som vi hoppas att medlemmar och supportrar är villiga att sätta på sina bilar under fjorton dagar. Målet är att ingen i Malmö med omnejd skall missa att det spelas allsvensk fotboll under semestermånaden juli. Man kan naturligtvis välja att sätta dekalen någon annanstans där den syns exempelvis kan man fråga i sin lokala affär eller restaurang om man får sätta upp den där. Vi litar på ert goda omdöme när det gäller var de placeras.

Från och med i morgon klockan 09.00 finns dekalerna att hämta på Malmö FF:s kansli på Kulan vid Malmö Stadion.

Som tack för att du ställer upp för Malmö FF får du en fribiljett till kvartsfinalen i Svenska Cupen mot Örebro SK den 18 juli klockan 19.00. En biljett per dekal och person. Antalet är begränsat.

Du kan välja mellan sittplats eller ståplats. Observera att endast VIP-årskorten gäller på denna match. Övriga betalar inträde.