Herrlagets träning direktsänds i MFF Play

Publicerad 27 mars 2023 i Herr,Nyheter

På tisdagen sänder vi direkt från herrlagets träning inför den allsvenska premiären mot Kalmar FF. Sändningen startar 11:00.

Den allsvenska premiärveckan är här. I skrivande stund har över 20 000 biljetter sålts till matchen mot Kalmar FF på Eleda Stadion med avspark 15:00 på lördag. Så väl lag som supportrar finslipar nu de sista detaljerna inför årets första seriematch. Som ett led i förberedelserna kommer tisdagens träning gå att se i sin helhet på MFF Play.

Sändningen startar 11.00 och leds av Mattias Larsson som vid sin sida kommer att ha Olof Persson som expertkommentator. Efter träningen, som beräknas vara slut vid 12.30, väntar intervjuer med så väl Henrik Rydström som spelare. Under sändningen kommer bland annat försäsongen att analyseras, transferfönstrets sista dag att diskuteras och damlagets förberedelser inför seriepremiären mot IFK Göteborg att ventileras.

Har du ett aktivt MFF Play Premium-abonnemang ingår sändningen där. För övriga finns träningen att se via lösköp av sändningen här.

huvudpartners

officiella partners