Hemsidan fyller ett år!

Publicerad 25 mars 2003

Det är idag exakt ett år sedan Malmö FF:s ”nya” hemsida presenterades. Under detta första år har 484 nyheter, stora som små, levererats. Dessutom har vi hunnit med 237 matchrapporter eller resultat från A-laget ner till P14. Nu tar vi nya tag inför säsongen 2003.

Ambitionen med Malmö FF:s hemsida är idag, precis som för ett år sedan, att leverera fakta och information om Malmö FF. Att vara föreningens kanal ut till medlemmar, supportrar och media.

Under året har 484 nyheter, intervjuer och fakta levererats. Det innebär 1,3 om dagen. Dessutom har vi presenterat 237 matchrapporter/resultat från sju lag. Vårt forum har i dagsläget nästan 51000 inlägg vilket innebär att var tionde minut dygnet runt, året runt skrivs ett nytt inlägg.

Design och innehåll är alltid en smaksak. Malmö FF:s hemsida är, och skall förbli, enkel och funktionell. Under året är det många som gett sidan beröm för färgsättning och enkelhet.

Vi lyssnar på vad våra besökare har att säga och tar det till oss. Vissa saker kan man åtgärda direkt medan andra tar lite längre tid. Ibland tycker vi inte lika eller kanske ser saker och ting i ett annat perspektiv.

Under året har det kommit en stapel på sidan som visar aktuell information. Det har kommit en förkortad version om Malmö FF på olika språk. Språk som är på gång är polska, portugisiska samt en uppdaterad version av engelska. Vi hoppas under året kunna presentera en historisk sida där man kan söka efter spelare, motståndare och resultat.

Tobias Christoffersson kommer att skriva ”inför match reportage”, matchrapporter från hemmamatcherna, Tom Prahls månadssummeringar samt en intressant intervju i månaden med en aktuell person i eller omkring föreningen. Vår krönikör Mats Weman kommer att fortsätta att leverera intressanta åsikter.

Annars får ni hålla till godo med undertecknad. All daglig information och fakta är det jag som i mån av tid leverarar.

Tack för det här första året och välkommen till ett nytt.

/Patrik Jandelin