Hemmapremiär innebär allmän flaggdag

Publicerad 27 mars 2013

Traditionsenligt har våra supportrar utlyst allmän flaggdag och gemensam marsch till premiären. Oavsett var du sitter eller står uppmanas du ta med en flagga och sätta färg på vår hemmaborg.

I takt med att snön smälter börjar allt fler vårtecken dyka upp och runt om i Malmö kan man höra hur folket så smått nynar med i Dusty Springfields gamla hit ”I only wanna be with you” ifrån 60-talet. Även om träden ännu inte lyser gröna i en malmövår, är det trots allt snart dags för MFF-familjen att upp mot Stadion gå.
På måndag tar Malmö Fotbollförening emot Halmstad Bollklubb i den allsvenska premiären och precis som traditionen säger innebär detta att supportrarna utlyst allmän flaggdag där du, Oavsett om du sitter eller står, uppmanas du ta med en flagga och hylla spelarna vid inmarsch. Supras Malmö uppmanar även alla att sluta upp i den marsch som går ifrån Möllevångstorget klockan 14.00 och fortsätter sedan med sång längs Malmös gator upp mot Swedbank Stadion.

För dig som inte har en flagga finns det att köpa i MFF Shopen som du kan besöka på nätet eller på Swedbank Stadion.

Är det så att du vill göra din egen flagga rekommenderar vi dig att ta dig ner till MT96:s (=MFF Tifosi 96, Malmö FF:s tifogrupp) flaggarmeckardag där de tillhandahåller symaskiner, sytråd, tyg som de säljer för en billig peng en samt en enorm vilja att hjälpa . Läs mer om flaggmeckardagen här

 

Tidigare flagghav från hemmapremiärer

2009 Malmö FF – Örgryte IS

2010 Malmö FF – Örebro SK

2011 Malmö FF – Halmstad BK

2012 Malmö FF – Gefle IF

Alla bilderna är tagna ifrån MFF-familjen.se