Helgens uppdrag: Bjud med en vän till AIK-matchen

Publicerad 09 augusti 2013

På söndag tar Malmö FF emot AIK och tillsamman ska vi se till att fylla Stadion genom att prata med allt och alla.

 

Antar du utmaningen?

Påskhelgen innan den allsvenska premiären var det några supportrar som kom överrens om att inleda varje samtal till släkt och vänner med att fråga dem om de skulle på MFF:s hemmamatch mot Halmstads BK kommande måndag. Initiativet spreds som en löpeld på forum och socialamedier och snabbt hade det skapat olika resultatlistor där folk presenterade hur många nya åskådare varje person lyckats få med sig till matchen.

Nu gör vi det igen!

Har du en vän, ett syskon, avlägsen kusin eller en småsura hyresvärd som inte brukar gå på fotboll? På söndag är ett ypperligt tillfälle då vi utlovar bra fotboll och en fantastisk stämning. Ofta brukar man gå på fotboll med samma vänner, men har du funderat på om det kan finnas någon i din närhet som skulle vara sugen på att hänga med?

Inför söndagens match mot AIK är det många inom MFF-familjen som kommer röra sig på allt ifrån kaféer, restauranger till stränder och klädbutiker. Uppgiften är enkel, och att utföra den är nästan enklare: Du ska i varje samtal med en ny person fråga om de ska följa med på matchen på söndag.

Exempel 1
– Hej.
– Hej.
– Hur är det med dig?
– Bra, tack. Själv?
– Jodå, ska inte klaga. Ska du med på matchen på söndag?

Exempel 2 (Det vi kallar: rakt på sak)
– Hej!
– He…
-…ska du med på matchen mot AIK på söndag? Du minns väl förra årets 4-0-vinst?

Fler exempel:

 Om du använder dig av socialamedier och vill visa upp hur många personer du fått med dig så använd dig av hashtagen #BlåDag

Bjud med en vän!

Malmö FF – AIK
Söndag 11/8 klockan 17.30
Swedbank Stadion
Glöm inte att det är Blå dag och alla ska ha med sig flaggor

Biljetter till matchen köper du i MFF Shopen eller på Ticnet.se