Hasse Mattisson har INTE gett upp!!

Publicerad 14 maj 2003

”Jag vill starkt dementera de uppgifter publicerade på internet. De är förvrängda och ryckta ur sitt sammanhang. Det är för fan klart att vi fortfarande kan ta guld!”

Efter matchen igår mot ÖIS igår så publicerades uppgifter på internet som gör gällande att lagkaptenen Hasse Mattisson gett upp tanken på guld.

”Jag blev chockad när jag läste inläggen på vårt forum. Jag förstod ingenting. Jag har inte ens blivit intervjuad efter matchen. Däremot hade jag en längre intervju med en Stockholm City innan matchen. Jag kommer inte ihåg ordagrant vad jag sa men det var något i stil med att vi bör ta två segrar för att hänga med i toppen.

Nu gör vi inte det men att därmed dra slutsatsen att vi missat guldet är helt felaktigt. Det är tjugo omgångar och sextio poäng kvar att spela om. De andra lagen kommer också att komma i svackor och då har vi nöjligheten att ta igen det vi nu förlorat.

De som känner mig vet att jag aldrig ger mig. Jag tror fortfarande på guld för Malmö FF”