Har du besökt allsvenskan.se?

Publicerad 30 maj 2011

www.allsvenskan.se är ett stort gemensamt projekt som samtliga föreningar i Allsvenskan bestämde sig för att samarbeta kring. Nu efter cirka en månad ser vi resultatet, en snabbt stigande trafik på hemsidan. allsvenskan.se skall fungera som en service- och informationskälla för våra supportrar som med passion följer sina favoritlag och favoritspelare i Allsvenskan.

Innehållet har koncentrerats till information om matcherna – var de spelas, vem som sänder, var man köper biljetter och resultat. Vi samlar även in all viktig information från klubbar och media som gäller Allsvenskan, både rörliga bilder och text.

– Tack vare en snabb utveckling i klubbarna med egen tv-produktion har vi fått en unik samlingsplattform av rörligt material. allsvenskan.se ger en mycket bra och samlad bild till hjälp för alla som vill läsa och se vad som händer inför och efter spelade matcher. Vi hoppas att alla supportrar hittar hemsidan och gillar innehållet, så att vi får en spridning i de sociala medierna och att allsvenska.se blir en naturlig samlingsplats för alla fotbollsintresserade, säger Joel Sandborg.

Arbetet går nu in i fas två. Det innebär att sidans innehåll breddas ytterligare och får ett ännu mer matnyttigt innehåll, till exempel historisk statistik, utvecklad information om klubbarna, arenor, spelare och mer service kring matcherna.

– Vi har redan mottagit många positiva omdömen och information om att allt fler använder sidan för att få snabb information om kommande omgång och nyheter inför och efter matcherna. Man kan konstatera att tack vare de tydliga och enkla modulerna som sidan är uppdelad i, gör att den upplevs som mycket lättnavigerad, säger Joel Sandborg.

Den så kallade Top-baren har vi nu på samtliga klubbars hemsidor vilket ger en fantastisk möjlighet för alla supportrar att navigera mellan klubbarnas hemsidor och allsvenskan.se. Med Top-baren förenklas informationsinhämtning och man kan snabbt läsa mer om till exempel motståndarlaget.
Trafiken ökar stadigt sedan lanseringen men allsvenskan.se är ett långsiktigt projekt som vi verkligen tror fyller sin funktion. Vi kör nu också reklam för allsvenskan.se på samtliga storbildskärmar och via arenareklam i Allsvenskan.

allsvenskan.se är de allsvenska klubbarnas egen produkt så vi hoppas att alla supportrarna uppskattar den. Vi tar gärna emot synpunkter och utvecklingsförslag på vår facebook.com/Allsvenskan.