Har du anmält dig till Sommarakademin?

Publicerad 01 december 2011

Efter dundersuccén förra sommaren kör vi nu vår sommarakademi för pojkar -00 och -01 sommaren 2012. Här samlar vi talangfulla spelare från regionen till fyra riktigt fotbollsintensiva dagar. På en månad har närmare 200 anmälningar ramlat in.

Mats Engqvist, ungdomsansvarig i Malmö FF
– En vecka efter att vi gick ut med nyheten så hade vi över 100 sökande till vår sommarkademi. I dagsläget har vi ca 200 anmälda och det är framförallt i 00-klassen det börjar bli fullt. Vi har totalt 320 platser. Vi informerar alla potentiella deltagare under Skånecupen men det börjar som sagt fylla upp och vill man vara med nästa sommar är det bäst att skicka in sin anmälan snarast möjligt.

– Malmö FF:s Sommarakademi genomfördes för första gången 2011 och blev en fantastisk succé. Vi använder bara vuxna och välutbildade instruktörer och unga ledare bredvid som bland annat kunde berättade om hur det var att gå i skolan hos Malmö FF och spela fotboll i Malmö FF. Dessutom hade vi besök av A-lagsspelare vilket var väldigt uppskattat.

Fakta om Malmö FF:s Sommarakademi
Du tränar med duktiga kompisar och du leds av våra framgångsrika ungdomstränare. Du kommer också kunna bekanta dig med vår fotbollsakademi (åk 7-9) och gör du bra ifrån dig vägs det in om du så småningom söker in till den.

Siktar du på en framtid inom fotbollen är vår sommarakademi ett bra steg på vägen. Du som är född 2000 eller 2001 kan nu anmäla dig till Sommarakademin 2012. Vi kommer att ha fler platser än i fjol men antalet är begränsat och först till kvarn gäller.

Klicka på den här länken för att komma till Sommarakademins hemsida. Längst ner på sidan finner du formuläret för anmälan.