Här är vår nya bortatröja

Publicerad 21 juli 2017 i Nyheter

Äntligen är den här – Malmö FF:s nya bortatröja! Tillsammans med 23 utvalda klubbar världen över lanseras tröjan i en global kampanj från Malmö FF:s officiella dräktleverantör PUMA.

Samtliga klubbar följer samma designkoncept med svarta matchställ och respektive klubb har unika detaljer som representerar staden, klubben eller klubbmärket.

Den nedre delen av framsidan på den nya bortatröjan pryds av tornen från MFF:s emblem och i nacken återfinns den skånska flaggan. På ärmar och bröst hittas detaljer i vår klassiska himmelsblå färg – och samma färg syns i siffer- och namntryck på tröjans baksida. 

– Den nya bortatröjan är snygg och exklusiv. Den mörka nyansen passar perfekt tillsammans med de himmelsblå detaljerna. Med den här tröjan på ryggen kommer vi att gå in på planen med en bra känsla när vi spelar bortamatch, säger Malmö FF:s Rasmus Bengtsson.

Lanseringen av den nya bortatröjan är en följd av att Malmö FF och PUMA lyft samarbetet till en ny nivå, där MFF tar plats tillsammans med PUMA:s övriga europeiska toppklubbar.

– Det känns riktigt stort att Malmö FF är en del av detta, men samtidigt väntat med tanke på klubbens prestationer de senaste åren. PUMA och Malmö FF har som ambition att ta samarbetet till nästa nivå och nu tar vi ytterligare steg i den riktningen, säger PUMA Nordics marknadschef Rutger Hagstad. 

Släppet av de 23 klubbarnas tröjor sker i samband med solnedgång i sju olika tidzoner. Först ut är Arsenal FC, som är på turné i Australien. Nu gör Malmö FF som enda svenska klubb entré klockan 21:46 lokal tid.

Precis som tidigare kommer Malmö FF att spela med dräktpartnern Volkswagens klassiska runda logga på bröstet. 

Finns till försäljning nu 

Nya bortatröjan finns redan nu till försäljning i vår webbshop och från och med imorgon, torsdagen den 13 juli, klockan 10:00 i MFF Shopen. Tröjan kommer även att finnas till försäljning i vissa utvalda Intersport-butiker i Malmö. 

Matchtröjan finns i storlekarna 128 cl-3XL. Barnstorlekarna kostar 599 kronor och vuxenstorlekarna 749 kronor. 

Se till att följa MFF Shopen på Instagram för att få uppdateringar om den nya matchtröjan och senaste nytt om andra souvenirer: mff_shopen

Se en film om nya tröjsläppet: 

Nya bortatröjan är här

PUMA Nordics marknadschef Rutger Hagstad berättar om tröjan och kampanjen #StepOut.Läs mer om tröjan här: https://www.mff.se/aktuellt/nyheter/Nyheter/2017-07-12_har-ar-nya-bortatrojan

Gepostet von Malmö FF am Mittwoch, 12. Juli 2017

huvudpartners

officiella partners