Här är MFF:s matchtröjor 2023

Publicerad 17 mars 2023 i Dam,Herr,Nyheter

Nu släpper vi årets hemma- och bortatröja 2023 tillsammans med vår dräktleverantör PUMA. Matchtröjorna finns tillgängliga i MFF Shopen som under fredagen håller extraöppet mellan 10-16.

Malmö FF:s hemmatröja för säsongen 2023 är konstruerad i ett vävt material som är extremt lätt och samtidigt hållbart. Tröjan är framtagen för att ge våra spelare maximal snabbhet, styrka och smidighet.

Tröjan pryds av vår himmelsblåa färg i ett stilfullt mönster som kompletteras av klassiska vita detaljer i krage och ärmslut. 

För vi är Malmö FF. För oss är kärleken himmelsblå.

Redan på lördagen kommer dam- och herrlaget debutera med 2023 års hemmatröja i matcherna mot IK Rössö respektive Östers IF. 

Utöver vår himmelsblå hemmatröja släpper vi även vår mörkare bortatröja för säsongen 2023. Den mörkblåa och svarta tröjan ackompanjeras av mörkblåa shorts och strumpor.

Sedan 2016 spelar MFF med Volkswagens logotyp på bröstet. I våra allsvenska matcher har Volkswagen sällskap på tröjan av våra dräktpartners för herrar: Tillmobil på ryggens nederdel och Boozt på tröjärmen.

För damerna ramar Efficy på ryggens nederdel respektive TicTac Learn på tröjärmen in matchställen.

MFF Shopen håller extraöppet på fredagen mellan 10-16.

På grund av utmaningar i PUMA:s produktion kommer promotröjan finnas till salu först vid ett senare tillfälle.

huvudpartners

officiella partners