Här är MFFESPORT 22/23

Publicerad 11 oktober 2022 i Esport,Nyheter

Alen ”Arrow” Barakovic, Zackarias ”Zackey” Johansson och Hugo ”Bauza” Borstam kommer att representera Malmö FF på FIFA-scenen internationellt och i den nationella serien eAllsvenskan.

Hugo Borstam, Zackarias Johansson och Alen Barakovic.

För första gången sedan 2019 har MFF tre spelare i truppen inför säsongen. Zackarias Johansson är ett känt namn sedan tidigare och är inne på sin femte säsong i föreningen. Han kompletteras av två nyförvärv – Alen ”Arrow” Barakovic och Hugo ”Bauza” Borstam.

Alen Barakovic kommer med starka meriter från FIFA-scenen i Danmark. Han är dansk landslagsman och har varit med och vunnit danska eSuperligaen. Tidigare har han representerat Tricked Esport och Vejle Boldklub.

Vårt andra nyförvärv, Hugo Borstam, är en stor FIFA-talang som har nått de internationella kvalificeringsrundorna utan att vara knuten till någon organisation. Till vardags spelar han fotboll i Mjällby AIF:s P19-lag.

Filip Ahlström, projektledare

– Vi är väldigt nöjda med vårt lag inför den kommande säsongen. Alen har presterat på en hög nivå länge och nu får han chansen att spela FIFA på heltid. Han brinner starkt för spelet och sin egen utveckling. Hans engagemang har redan smittat av sig på gruppen.

– Det fanns ingen tvekan att förlänga med Zacke, han visar hela tiden att han vill utvecklas och bli bäst. Nu har vi ett lag med kvalitet, internationell rutin i Zacke och Alen och en hungrig Hugo som vi hoppas kommer att ta stora kliv framöver.

Zackarias Johansson
Alen Barakovic
Hugo Borstam

huvudpartners

officiella partners