Här är MFFESPORT 20/21

Publicerad 30 november 2020 i Esport,Nyheter

Oskar Wettéus och Zackarias Johansson kommer att representera Malmö FF i eAllsvenskan 2021.

Oskar Wettéus och Zackarias Johansson

Zackarias ”Zacke” Johansson kommer att göra sin tredje eAllsvenskan-säsong i MFF:s färger nästa år. Han har varit en konstant del av laget och har förutom en första- och andraplats i eAllsvenskan också representerat det svenska eLandslaget.

– Det här blir mitt tredje år i Malmö FF och jag är fortfarande lika motiverad att vinna med MFF. Nu siktar vi på att ta tillbaka titeln i eAllsvenskan, säger Zackarias Johansson.

Lagets nytillskott, Oskar ”Wettéus” Wettéus, är etablerad på den svenska FIFA-scenen och har representerat det svenska eLandslaget samt Örebro SK och Hammarby IF på klubblagsnivå. Han vann skytteligan i eAllsvenskan 2019 och är även noterad för en meriterande andraplats i Nordic Masters.

– Det känns fantastiskt bra. Här i MFF är det betydligt mer professionellt än i andra svenska klubbar. Man får mycket stöd av organisationen, vilket gör att man kommer utvecklas både som person och som FIFA-spelare, säger Oskar Wettéus.

– Jag är en offensiv spelare som gillar att spela med hög fart, men är också anpassningsbar efter motståndaren och hur spelets gameplay ser ut.

huvudpartners

officiella partners