Här är årets bortatröja

Publicerad 27 mars 2024 i Nyheter

Ett matchställ med linjer till vår framgångsrika historia – nu lanserar Malmö FF och PUMA årets bortatröja.

För två veckor sedan släpptes den hyllade hemmatröjan. Nu kommer nästa släpp i 2024 års matchkollektion. Årets bortatröja har tunna rödvita linjer och en rund, vit krage som accentueras av en klassisk djupblå bas.

Designen är inspirerad av färgerna som MFF-spelarna bar under 40- och 50-talet – en tid då de första mästerskapstitlarna bärgades och rekordsviten på 49 allsvenska matcher i följd utan förlust sattes.

Nu tar Malmö FF och PUMA sikte på fortsatta segrar med start på lördag, då det nya bortastället kommer att användas för första gången i den allsvenska premiären borta mot IFK Norrköping.

Kolla in den nya tröjan i MFF Shopen på Eleda Stadion som håller öppet mellan klockan 11:00–18:00 i dag. Den finns också i butiken på Emporia som har öppet 10:00–20:00. Givetvis finns den även online på mffshopen.se

Herrmodellen har de karakteristiska stjärnorna ovanför emblemet, tillsammans med Tillmobil på ryggens nederdel och Boozt på ärmen. Damernas tröja har Efficy på ryggen och TicTac Learn på ärmen. Båda uppsättningarna har dräktpartnern Volkswagens logotyp på bröstet.

huvudpartners

officiella partners