Hamad förlänger

Publicerad 08 april 2011

Idag skrev Jiloan Hamad på sitt nya kontrakt med Malmö FF. Kontraktet gäller retroaktivt från och med den förste januari i år och löper till den 31 december 2013. I samband med kontraktet har Jiloan också fått nummer 10 på tröjan.

– Äntligen! Säger MFFs sportchef Per Ågren och ler. Det är fantastiskt kul att vi har förlängt med en av våra riktigt duktiga talanger. Jiloan har precis den karaktär vi gärna ser i truppen. Han ser utmaningen i att lyckas i och med MFF.

– Det känns skönt, berättar Jiloan Hamad. Jag gillar verkligen Malmö och jag är inte klar med det jag vill uppnå här. Ta en riktig plats i laget, ta ett till SM-guld till och kvala in till Champions League.

Strategin i MFF de senaste åren har varit att förädla truppen och vara försiktigare med att köpa in kvalitet utifrån. Men det kostar även att förlänga ett kontrakt. Därför har MFF knutit ett nytt riskkapitalbolag till sig som står till förfogande även när det gäller att finansiera kontraktsförlängningar.

– Riskkapitalbolaget är klart och nu även aktiverat, säger MFFs ordförande Håkan Jeppsson. Det är nästan 20 investerare, flera ifrån medlemsled, som har utnyttjat möjligheten att kunna investera i spelartruppen. Det här avtalet gör att vi står starka i vår satsning framåt.

För att fira den roliga nyheten kommer shopen med ett elegant erbjudande:

Köp din matchtröja innan tisdagen den 12 april – och vi bjuder på trycket!

Du får alltså en äkta matchtröja med ”Hamad” och ”10” på ryggen för bara 600 kr. Skynda att fynda!