Guldregn över J-laget!

Publicerad 02 november 2001

Efter torsdagens DM-Final för Juniorer står det klart att vårt juniorlag är dubbla guldmedaljörer. DM-Finalen mot Landskrona Bois blev en mycket tuff tillställning där ”di blåe” segrade med 3-2.

Malmökillarna hade SM-Finalen med sig ut i huvudet på Landskrona Idrottsplats vilket klart märktes på under de första 45 minuternas spel. Ställningen var då 2-0 till
Landskrona. Utöver detta även en missad straff för Boisarna.

Efter att under pausen fått höra ett och annat ord från tränaren Johnny Gyllensjö kom ett helt nytt lag ut till andra halvlek.
Efter 6 minuter kom reduceringen på ett långskott från mittbacken Patrick Åkesson, och efter 13 minuter var kvitteringen ett faktum efter mål av Darko Lukanovic. I den andra halvleken fanns det bara ett lag på
planen. Matchhjälte blev Dan Ingvarsson som 6 minuter in på övertid slog in segermålet på en frispark.
Tufft för Landskrona, men viss rättvisa skipades efter den mycket tveksamma straff Landskrona fick i den första halvleken.

Säsongen är nu slut och vi kan summera ett helt fantastiskt år för vår ungdomsfotboll.
Vi i U-truppen- Johnny Gyllensjö, Åke Kallenberg, Ola Gällstad, Zoltan Gremsberger, gruppens lagkapten Anders Ekelund och materialförvaltare- tackar våra trogna föräldrar som har hängt med killarna. Ett stort tack även till våra supportrar i
MFF Support, Nätverket och alla andra som har gjort det till ett fantastiskt fotbollsår för Malmö FF J.
Gruppen tar nu ledigt några veckor för att ladda batterierna. Vi ses i Skånecupen.