Grattis på 25-årsdagen MFF Support

Publicerad 01 november 2017 i Nyheter

Malmö FF, genom ordförande Håkan Jeppsson, skickar en födelsedagshälsning till MFF Support.Sedan MFF Support bildades 1992 har Malmö FF gjort en otrolig resa. MFF Support har varit en viktig kraft och partner i föreningens utveckling.

Ända sedan bildandet har MFF Support haft en positiv supporterkultur fri från våld, rasism och diskriminering som ledstjärna. Att se fotbollen som en gemenskap som för supportrar och människor närmare varandra har manifesterats genom diverse aktiviteter, inte minst fotbollsturneringarna MFF Support Cup och Alex Minne.

MFF Support har varit en betydelsefull faktor i det stora uppsving i intresse som har skett sedan 1992. Den fantastiska inramningen av matcherna och arbetet med olika arrangemang med dagens förfester på supportertorget som ett aktuellt exempel har tveklöst bidragit till att locka fler åskådare till stadion.

Stödet från läktarna har aldrig sinat. Sångerna lyfter laget inte bara på stadion utan även på bortaläktare från Domnarvsvallen till Nya Ullevi och Santiago Bernabéu. Laget har sjungits fram till sex SM-guld och två Champions League-gruppspel. I Europamatcherna har stämningen varit magisk. Malmö, Sverige och Europa har färgats himmelsblått med flaggor, tröjor, banderoller och halsdukar.

I dag hyllar vi spelare nummer tolv med stor stolthet. Stort grattis på 25-årsdagen, MFF Support!

Håkan Jeppsson
Ordförande Malmö FF

Vill du ge en födelsedagspresent till MFF Support? Bidra till fritidsbanken! Läs mer här.

huvudpartners

officiella partners